Moncler Jacka Sac ¨¤ main Longchamp Pas Cher Dame Canada Goose Jacka Moncler Outlet Online Sac Longchmap Soldes Sacs Longchamp Pas Cher Dam Moncler Parka Canada goose jacka herr Dame Canada Goose Parka Cabas Longchamp Soldes
Startsidan för netkids Klicka för större bild

Till startsidan
Till Köpinformationen
Till barnkläder
Till barnskor
Till barnprylar
Till musik & böcker
Till leksaker
Till Mammakläder
Till vuxenkläder
Till övriga prylar
Till vanliga frågor
Till kontakt
Till tipsa en vän
Till nyhetsbrev
Till ge feedback
Till länkar

Köpinformation

Så här beställer du:

1. Skicka ett mejl (lena@netkids.se) och ange artikelnummer på de kläder/ prylar du vill beställa. Ange även i mejlet om du vill ha kläderna postade eller om du själv hämtar dem i Nacka/ Stockholm. (Då kan du också betala kläderna samtidigt som du hämtar.) Glöm ej att skriva namn och adress om du vill ha kläderna postade.

2. Mejlen bearbetas i den ordning de kommer in och det är "först till kvarn" som gäller. Vi skickar ett svar till dig med slutsumman och bekräftar din beställning dvs. vilka kläder som finns för leverans.

Vi uppdaterar hemsidan direkt med "reserverad" på de kläder som är beställda. Kläderna/ prylarna reserveras i max 3 dagar, har ingen insättning på kontot skett inom dessa dagar går kläderna/ prylarna ut till försäljning igen.

3. Du betalar in beloppet på Plusgiro-kontot 1723816-3 och vi skickar iväg kläderna till dig inom 1-3 dagar efter vi ser att pengarna har kommit in på kontot. Om vi ska skicka med bussgods så väntar vi gärna tills vi får flera paket att skicka samtidigt, då det är en bit att åka till bussterminalen.

Ingen bytesrätt!

Leverans:
Man kan välja att få kläderna hemskickade med post eller att själv hämta upp dem i Nacka/ Stockholm, då slipper man fraktavgiften.

Exempel på fraktavgifter:

Posten, liten påse:

max 250 g 24 kr
max 500 g 36 kr
max 1000 g 48 kr
max 2000 g 72 kr

+ tillägg 11 kr för skrymmande brev (större tjocklek/diameter än 30 mm eller större kortsida än 250 mm).

Posten paket:

max 3 kg 150 kr
max 5 kg 175 kr
max 10 kg 225 kr
max 15 kg 275 kr

Bussgods: (beror också på vilken ort man ska skicka till, observera att detta är ett exempel!)

max 1 kg 110 kr
max 3 kg 121 kr
max 5 kg 138 kr
max 10 kg 176 kr
max 15 kg 215 kr

Vi ansvarar ej för paket som försvinner med posten eller bussgods.

Övrig information:
De begagnade kläderna är i fint skick, dvs. hela, rena och ej slitna. De är endast använda av ett barn. Vi är inga rökare i familjen så kläderna luktar heller ingen rök.

Prissättningen görs utifrån inköpspriset och skicket på kläderna/ prylarna.

Vi är inget företag, vi är en familj och det är endast privata saker vi säljer, barnens kläder är ofta så litet använda och snygga då de har vuxit ur dem så det är ju onödigt att slänga dem. Vi tänker på alla dessa små liven som får cancer och känner att vi vill gärna skänka en slant av pengarna som kommer in från försäljningen till Barncancerfonden.

Kontakt:
Ni får gärna mejla in frågor eller synpunkter på: lena@netkids.se

 

   
© Netkids 2006